Istorijat  
  Sela u Opštini  
  Spomenici  
  Foto Galerije  
  Sport  
     
     
  Poslovni Adresar  
     
     
  Svilajnac  
  Dublje  
  Kupinovac  
     
     
  Crkve i manastiri  
  O ponašanju  
     
     
  Novosti  
  Važni Telefoni  
  Telefonski Imenik  
  Uputstva  
     
 
   
 


Telefonski imenik:

Ovo je telefonski imenik fizičkih lica. Brojevi pravnih lica se nalaze u poslovnom imeniku.
Da biste koristili telefonski imenik potrebno je da imate instaliranu srpsku latiničnu tastaturu ili neku kompatibilnu (slovenačka, hrvatska).
U polja "Ime" i "Prezime" unosite početna slova ili celo ime i/ili prezime. Posle klika na "Pronađi" dobićete listu vlasnika telefonskih brojeva čija imena odgovaraju kriterijumu. Ako vršite ovu vrstu pretraživanja, polje "Telefon" ostavite PRAZNO.
U polje "Telefon" unosite CEO telefonski broj, bez pozivnog (035) i to samo brojeve, bez znaka "-" ili praznina. Ako broj koji ste uneli postoji, kad kliknete na "Pronađi" dobićete ime vlasnika. Ne morate da brišete sadržaj polja "Ime" i "Prezime", polje "Telefon" ima prioritet u pretraživanju.

Plan grada

Da biste videli plan grada potrebno je da imate instaliran Flash Player.
Plan grada se otvara u novom prozoru i prilagođava se njegovoj veličini, tako da možete da ga uvećate radi bolje preglednosti. Kad pređete mišem (strelicom) preko neke ulice, njena boja će se promeniti u crvenu a njen naziv će biti ispisan u tamnijem pravougaoniku u dnu prozora. Sa desne strane imate slova od A do Z. Kad kliknete na neko od njih pojaviće se na planu lista ulica i važnijih objekata koji počinju tim slovom. Ako zatim pređete pokazivačem preko nekog od tih naziva, odgovarajuća ulica ili objekat će promeniti boju u crveno.