Istorijat  
  Sela u Opštini  
  Spomenici  
  Foto Galerije  
  Sport  
     
     
  Poslovni Adresar  
     
     
  Svilajnac  
  Dublje  
  Kupinovac  
     
     
  Crkve i manastiri  
  O ponašanju  
     
     
  Novosti  
  Važni Telefoni  
  Telefonski Imenik  
  Uputstva  
     
 
   
 

 

KARATE KLUB „TIGAR” SVILAJNAC

Adresa:
Telefon:
Predsednik:
Trener:
Ivankovačka 8
035/312-424
Gorica Radisavljević
Bojan Simić, IV dan
NovostiFoto galerija


Karate klub „TIGAR“ Svilajnac je društveni klub osnovan 02.12.2001. godine, i registrovan u Ministarstvu prosvete i sporta Beograd.


Klub je osnovan prvenstveno zbog moralne obaveze prema deci. Namera nam je da decu zaštitimo od poroka i obezbedimo im pravilan fizički i psihički razvoj. Usmeravanje ka sportu će im omogućiti formiranje zdrave ličnosti. Mi smo se opredelili za karate jer je to spoj psihičkog i fizičkog, u smislu kompletnmog razvoja ličnosti.

Karate klub broji 80 polaznika školskog uzrasta i mlađe karegorije od čega su 5 nosioci majstorskog zvanja i to:

  • Đorđe Tomić
  • Nemanja Radisavljević
  • Igor Damnjanović
  • Milica Tomić
  • Nenad Palić

Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredon i petkom u sportskoj sali Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Svilajncu sa početkom u 18:00 sati.

Deci u klubu stručno znanje prenosi i školom i treninzima rukovodi trener Bojan Simić, majstor, nosilac crnog pojasa IV dan i međunarodni karate sudija.


Đorđe Tomić


Bojan Simić, IV dan

Igor Damnjanović


Milica Tomić

Nemanja Radisavljević

9. novembra 2002.godine KK „Tigar“ je bio organizator drugog kruga kvalifikacionog šampionata Jugoslavije, gde je učešće uzelo 900 takmičara, što u istoriji Svilajnačkog karatea nije zabeleženo.

26. marta 2005. godine karate klub „Tigar“ je ponovo bio organizator jednog tako velikog i značajnog takmičenja. U Sportskoj hali Svilajnac održano je FINALE LIGE ŠAMPIONA gde je učestvovalo oko 800 takmičara.

Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće, date svoj doprinos i pomognete omasovljavanju ovog sporta u Svilajncu time što ćete svoju decu učlaniti u naš Klub.